Elektrotechnische installaties

De aanleg van complexe elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw is één van de kernactiviteiten van ons installatiebedrijf. Tot onze opdrachtgevers behoren ondermeer beleggingsmaatschappijen, bouwbedrijven, ondernemers, zorginstellingen en scholen.

Uitgebalanceerde elektrotechnische innovatie voor wat betreft de regelbaarheid van licht, luchtverversing, telecommunicatie, automatisering en beveiliging in kantoor- en bedrijfspanden zijn bij ons in goede handen.

Voor kantoorruimte met werkplekken, winkel of magazijn kan door ons een verlichtingsplan en een lichtberekening worden gemaakt. Hierbij wordt uitgegaan van de meest actuele norm voor binnenverlichting en wordt gebruik gemaakt van allerlei schakelingen variërend van een handbediende schakelaar bij de deur of tijdgestuurde automatische schakelaars tot automatische schakeling in de ruimte welke schakelt bij aanwezigheid van personen.

Er wordt rekening gehouden met de juiste hoeveelheid licht, met gelijkmatigheid en het juiste type verlichtingsarmatuur in combinatie met de gebruikte lichtbron. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan beeldschermvriendelijke armaturen, speciale armaturen in vriesruimten en armaturen om wandstellingen in winkels aan te stralen.

Woningbouw vraagt een doordacht plan voor de elektrotechnische installatie. Onze deskundigheid en ervaring garandeert een totaalpakket op maat!

De elektrotechnische installaties in kleine en grote woningbouwprojecten zijn bij ons in goede handen. Wij hebben ruime ervaring op dit terrein en leveren jaarlijks enkele honderden dor ons volledig geïnstalleerde woningen af. Grote aannemers in de regio kennen ons al jaren als een betrouwbare partner. Een vaste kern van ons installatiebedrijf is permanent werkzaam in nieuwbouw-seriebouw.

Ook verzorgen wij de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van de elektrische installaties in uw eigen woning. Naast de adviserende taak verzorgen wij de levering en vakkundige montage van alle door ons geleverde materialen.

Meer informatie