PDF Print E-mail

NOODVERLICHTING

 

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in gebouwen. Het treedt automatisch in werking zodra de netspanning uitvalt of terugvalt. Noodverlichting stelt mensen in staat om via vluchtroutes snel en veilig het gebouw te verlaten en het voorkomt paniek. Planmatig zorgen voor de veiligheid van mensen is niet alleen wettelijk verplicht, maar bovenal ook een verantwoordelijkheid van ieder bedrijf. Dus ook voor uw organisatie.

 

Om de kwaliteit van de veiligheid binnen uw gebouw of organisatie te kunnen verbeteren, is het van cruciaal belang dat de noodverlichting op basis van vakkundig advies conform de huidige normen wordt ingericht. Bovendien dient de noodverlichting professioneel te worden geïnstalleerd, zodat het optimaal en duurzaam functioneert. Die zorg is bij DE GROOT ELEKTRA in vertrouwde handen. DE GROOT ELEKTRA is al vele jaren een betrouwbare en volwaardige adviseur en partner voor de zekerheid en veiligheid van uw organisatie.

 

Onderhoud
Noodverlichting is natuurlijk ook aan onderhoud onderhevig. Meer nog dan dat, u heeft de verplichting uw noodverlichting goed te onderhouden. Dit bent u in eerste instantie verplicht aan uzelf maar zeker ook aan officiële instanties. Het onderhouden van noodverlichting is meer dan alleen controleren of de lamp die aanwezig is brandt. De noodverlichting dient ten allen tijden te functioneren om in noodsituaties dat te doen waarvoor het gemaakt is: het aangeven en verlichten van de vluchtweg. Er zijn diverse normen opgesteld om als richtlijn te dienen voor het onderhoud van noodverlichting. Door deze normen bent u er zeker van dat uw noodverlichting wordt onderhouden op een wijze die u de garantie geeft dat uw noodverlichting ook goed blijft functioneren. Het testen van de installatie, levensduur en de voedingssystemen van de noodverlichting is daar een belangrijk onderdeel van en wordt door DE GROOT ELEKTRA professioneel uitgevoerd.

 

DE GROOT ELEKTRA neemt deze zorg voor het onderhoud van uw noodverlichting uit uw handen. DE GROOT ELEKTRA is hiermee zeker ook in noodsituaties uw partner!

 
Camera systemen

Hier komt meer over camerasystemen

...
Noodverlichting

Hier komt meer informatie over noodverlichting

...
Elektrotechniek

Hier komt meer informatie over elektrische installaties

...