PDF Print E-mail

ELEKTROTECHNIEK

 

De aanleg van complexe elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw is één van de kernactiviteiten van ons installatiebedrijf. Tot onze opdrachtgevers behoren ondermeer beleggingsmaatschappijen, bouwbedrijven, ondernemers, zorginstellingen en scholen.

 

Uitgebalanceerde elektrotechnische innovatie voor wat betreft de regelbaarheid van licht, luchtverversing, telecommunicatie, automatisering en beveiliging in kantoor- en bedrijfspanden zijn bij DE GROOT ELEKTRA in goede handen.

 

Voor kantoorruimte met werkplekken, winkel of magazijn kan door DE GROOT ELEKTRA een verlichtingsplan en een lichtberekening worden gemaakt. Hierbij wordt uitgegaan van de meest actuele norm voor binnenverlichting en wordt gebruik gemaakt van allerlei schakelingen variërend van een handbediende schakelaar bij de deur of tijdgestuurde automatische schakelaars tot automatische schakeling in de ruimte welke schakelt bij aanwezigheid van personen.

 

Er wordt rekening gehouden met de juiste hoeveelheid licht, met gelijkmatigheid en het juiste type verlichtingsarmatuur in combinatie met de gebruikte lichtbron. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan beeldschermvriendelijke armaturen, speciale armaturen in vriesruimten en armaturen om wandstellingen in winkels aan te stralen.

 

Woningbouw vraagt een doordacht plan voor de elektrotechnische installatie. De deskundigheid en ervaring van DE GROOT ELEKTRA garandeert een totaalpakket op maat!

 

De elektrotechnische installaties in kleine en grote woningbouwprojecten zijn bij DE GROOT ELEKTRA in goede handen. Wij hebben ruime ervaring op dit terrein en leveren jaarlijks enkele honderden dor ons volledig geïnstalleerde woningen af. Grote aannemers in de regio kennen ons al jaren als een betrouwbare partner. Een vaste kern van ons installatiebedrijf is permanent werkzaam in nieuwbouw-seriebouw.

 

Ook verzorgt DE GROOT ELEKTRA de aanleg, uitbreiding en het onderhoud van de elektrische installaties in uw eigen woning. Naast de adviserende taak verzorgt DE GROOT ELEKTRA de levering en vakkundige montage van alle door ons geleverde materialen.

 
Camera systemen

Hier komt meer over camerasystemen

...
Noodverlichting

Hier komt meer informatie over noodverlichting

...
Elektrotechniek

Hier komt meer informatie over elektrische installaties

...